Hele fijne steelstofzuiger. Ligt heerlijk in de hand, super licht vergeleken met andere steelstofzuigers.
De knik functie voor onder de bank te stofzuigen, of onder je bed of andere diepe meubels waar je met een gewone stofzuiger niet bij komt , werkt super goed , 1 klik op de knop en de stang buigt zich zelf al. Ben je klaar onder de bank/bed gewoon de stang weer naar boven halen en hij klikt zichzelf weer vast en je kan door.
Er zitten verschillende hulp stukken bij voor bv de bank, kieren en naden, dat werkt ook allemaal super goed.
Je kan de hulp stukken op beide stukken van de steelstofzuiger aan klikken, dus het mondstuk kan vervangen worden en ook als de stang er af is kan er een hulpstuk op gezet worden.
De accu gaat voor mijn huis lang genoeg mee op de eco stand. Het is super handig dat je ook een auto stand hebt waarbij de steelstofzuiger automatisch op vloerkleden harder gaat zuigen, op de eco stand kan je dit zelf doen.
Het reservoir voor de stof is klein , ik leeg hem altijd als die gebruikt is.
Dieren haren worden goed opgezogen en komen goed in het reservoir terrecht. Maar wat betreft langere mensen haren kan het echt beter. De borstel in het mondstuk verzamelt onze haren graag, en ook in het stof reservoir stapelen de lange haren zich op. Ik moet met regelmaat hem uit elkaar halen om de haren weg te krijgen, en ook de borstel haar vrij maken.
Het plastic waar het stoffilter zich in bevindt heb ik nu al meerdere malen er uit laten vallen want deze klikt zich niet vast, het filter klikt zich wel vast in het plastic , dus ze vallen dan beiden .
Al om al het is een super fijne steelstofzuiger, er kunnen dingen beter, maar ik ben er tevreden mee.
Echte toppunten zijn ;
* Hij is licht !
* Zuigkracht goed !
* Accuduur goed !
* Steel die knikt , geweldig !
* Fijne hulpstukken
Pluspunten
- licht
- knikbare steel
- zuigkracht
- accuduur
- Verschillende hulpstukken
Minpunten
- laden duur met lege accu ruim 4 uur
- lange haren vind die lastig
- de filterhouder zit los